Danique in Kangoeroeland

Hellootjes.

Het is weer lekker warm hier, rond de 30 graden. Helaas houd dat deze week niet echt vol en gaat het flink regenen…

img_3195

Ondertussen heb ik wel weer wat leuke nieuwtjes te vertellen.

* TROMGEROFFEL *

…..

……

1. Ik heb een auto’tje gekocht!! Naja auto’tje..

Dit is m’n beestje, het is een Holden Frontera sport 4WD uit 1998. Er moeten een paar dingetjes aan gebeuren, maar dit is het beestje waar ik over een paar weekjes mee ga roadtrippen richting Pemberton. Rondom PembertonΒ  en Manjimup hoop ik een baantje te vinden dat me toelaat voor de inschrijving voor m’n tweede jaar visum voor Working Holiday. Het leren rijden met zo’n bak was wel even wennen (het rijden hier sowieso, zie vorige bericht haha). Maar ondertussen voel ik me al redelijk veilig hier op de weg..

2. Na deze investering was mijn bankrekening hier zo goed als leeg. Oeps.. Ik solliciteerde meteen voor een tweede baantje, en jawel! Ik ben sinds 2 weekjes aan de slag in Benny’s bar & cafe! Soms draai ik dubbele shifts in het hotel als er functies zijn, vooral ‘s nachts en ‘s avonds en dan overdag in Benny’s. Soms is het andersom en werk ik ‘s avonds in Benny’s en overdag in het hotel, en soms heb ik een vrije dag. Meestal komen de roosters best wel overeen en heb ik de ene dag alleen het hotel, en de andere alleen het cafe. Superdruk dus, maar ik voelde dat ik voordat ik daadwerkelijk vertrek even een budgetje moest gaan opbouwen. Deels voor het eventuele werk aan de auto dat betaald moet worden en deels omdat ik niet zonder vangnetje op pad wil.

3. Naast werken geniet ik nog steeds van het leven in Fremantle. Hier woon ik nu bijna net zo lang als dat ik vorig jaar in Melbourne woonde! Freo is supergezellig en er is altijd wel iets te doen. De leukste dingetjes zijn de wekelijkse Sunday Sessions in the Leftbank (biertjes en ciders tot een bepaald bedragje op kosten van het hostel) en de markets op South Beach.


Daarnaast worden er de nodige drankjes gedaan, nieuwe cafeetjes en zaakjes ontdekt (op pad met het beestje) en worden er lekkere dingetjes gegeten :p . Het normale leven, maar dan een beetje ge-upgrade zegmaar :p .


De volgende keer dat ik schrijf wordt een leuke. Tegen die tijd heb ik mijn tripje voorbereid en hoop ik meer details te kunnen delen… Spannend πŸ™‚

Liefs uit Freo ❀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: