Danique in Kangoeroeland

Hello!

De info waar ik vorige week over schreef kwam sneller dan verwacht..

Waar het vorige week nog mooi weer was begon het deze week ontiegelijk koud. Koude donkere wolken, regen en somberheid overheersten. Eventjes leek het weer winter.. Brrr.
Op de foto staan we dan ook dicht tegen elkaar. Nee grapje, dat was alleen omdat we als pirates family met z’n allen op de foto moesten voor het afscheid van een paar mensen. Lekker op een awkward moment genomen toen ik aan het praten was. Oeps.

En dan nu de echte switch. Ik ben gestopt met werken bij Benny’s en bij Banquets in het Hotel. Met een vaag gevoel heb ik afscheid genomen van mijn collega’s en als bedankje heb ik ze speculaas koekjes gegeven. Een beetje Nederlands tussen al die verschillende afkomsten.

Ik vertrek naar het zuiden.
Samen met Anja heb ik de afgelopen daagjes een planning gemaakt. In de eerste instantie zouden we vandaag, 16-02-2017 na 5 (!) maandjes in Pirates backpackers te hebben geleefd vroeg vertrekken met beide auto’s. We zouden een eerste etappe maken naar Bunbury en Dunsbourough en daar een dagje genieten van het strand en de trip. Overnachten zouden we doen in onze auto’s. De tweede etappe zou gaan via Margaret River naar Hamelin Bay, richting Augusta. De dagplanning zou hetzelfde zijn, slapen opnieuw in de auto. De derde etappe zou eindigen in Pemberton, waar we zondag in het working hostel inchecken.

Goed, een grove planning is gemaakt. Supervet, want nu gaat het officiΓ«le roadtrip gedeelte dus beginnen! Het weer in Freo klaarde op en we genoten nog eventjes van het feit dat we het hier zo lang naar ons zin hebben gehad.

Ook werden de nodige roadtrip reis-voorbereidingen getroffen. Je kunt niet zomaar in de auto stappen en vertrekken. Ten eerste zijn er lange afstanden in Aussie waar rekening mee gehouden moet worden. Nu valt het voor onze route wel mee, maar toch moet je bepaalde dingen goed in de gaten houden. Je hebt een koelbox (hier esky genoemd) nodig voor je flesjes water en je fruit en andere hapjes die je mee wilt nemen. Je hebt een slaapzak en kussens nodig als je een beetje redelijke nachtrust in de auto wilt hebben. Omdat er niet overal hostels zijn EN omdat het niks kost is slapen in de auto een heel normaal voorkomen onder backpackers en reizigers die op de centjes letten (vooral als je even geen werk hebt). En last but zeker niet least heb je een goede auto nodig. Mijn beestje is woensdag naar de mechanic gegaan voor een laatste check.

img_3248

En dat is waar vandaag de “planning”Β  niet helemaal optimaal begonnen is. Mijn beestje staat namelijk NOG STEEDS in de garage!!! Anja is vandaag alvast vertrokken in verband met het uitchecken. Er zijn wat onderdelen die vervangen moeten worden in mijn auto, maar die onderdelen werden superlaat geleverd. Als het goed is is het beestje morgen weer helemaal op en top en kan ik ook vertrekken.

img_3255😦

Een kleine tegenvaller dus. MAAR. We zien hoe het loopt. Ik haal de auto morgen op, gooi AL mijn spulletjes erin, maak er mijn eigen huisje op wielen van en ik vertrek. Ik kom Anja waarschijnlijk tegen in Dunsborough, vanaf daar kunnen we samen verder.
Dus. See ya soon Freo πŸ™‚Β  Want, in de afgelopen 3 maanden is er wat leuks gebeurd waar ik hoogstwaarschijnlijk heen en weer naar Freo voor blijf rijden als het ff kan. Hihihi hint hint πŸ™‚ ❀

Liefs ❀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: