Danique in Kangoeroeland

Hellootjes!

Zonder Wi-Fi wordt het best wel lastig om dingen online te zetten hierzo. Maar nu heb ik even tijd gevonden om het cafΓ© op te zoeken en een bult foto’s te uploaden, jippie.

Qua farmwork ben ik al lekker over de helft. Nog altijd ben ik bij Newton bros. appeltjes aan het plukken, al ben ik nu gepromoveerd tot quality control en supervisor van een klein teampje. Wat minder intensief, wel lekker makkelijk en belangrijk. Ik check de appels op plekken, takjes en blaadjes, ik mag de enorme auto van het werk rijden, quad rijden en natuurlijk mensen aansturen als ze wat teveel appels laten hangen. Hoe cool is dat :p

Daarnaast heb ik dit jaar Pasen gevierd in Fremantle, waar ze elk jaar het Streetart Festival houden. Tijdens dit lange weekend treden internationale artiesten op, op podia’s midden in te straat, recht voor de pub. Met een biertje/wijntje/appelcider (jaja die appelcider is voor mij) kun je heerlijk genieten van muziek, dans, shows en comedy. Even wat anders dan de Hollandse paasbrunch en chocolade eitjes zoeken hihihi.

En last but not least heb ik vorig weekend ook gedag moeten zeggen tegen een aantal hele leuke mensen die in het hostel verbleven en met wie ik een heleboel appels geplukt heb. Maargoed, komen en gaan is part of life zullen we maar zeggen, dus au revoir, tot ziens en safe travels voor de mensen die verder zijn gegaan met hun backpack avontuur!

 

Ook een leuk detail, de appeltjes die we plukken komen we weer tegen in de lokale Woolworths:

IMG_3627

Dat was weer even een “kleine” update van het leven als farmer downunder. Wieweet heb ik in de volgende blog meer interessante dingetjes meegemaakt (alles behalve weer een kapotte auto, fingers crossed).

 

Liefs uit Manjimup ❀

 

One Reply to “Halverwege”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: